10 de juny 2015

Web sobre tecnologia vestible



Ens acostem a final del curs escolar i, com tinc per costum, deixaré de publicar als blocs fins a l’inici del proper any acadèmic.

En el proper quadrimestre de tardor tinc previst fer projectes d’e-tèxtils amb el meu estudiantat de segon curs d’enginyeria industrial. Per tal que disposin d’informació organitzada, he preparat un web on trobaran les coses que han anat sortint en aquest bloc (organitzades per temes) i algunes més. Ho comento aquí perquè pot ser útil a altres persones que vulguin endinsar-se en aquest món.

Quan acabi el quadrimestre, en aquest web que us comento hi posarem també els projectes que haurà desenvolupat (si no hi ha impediments) aquest estudiantat.

Si alguna lectora o algun lector d’aquest bloc s’anima a tirar endavant algun projecte personal, pot (si ho desitja) enviar-me fotografies del procés de creació i del disseny acabat i el programa i, si la informació és suficient, ho podem penjar també en aquest web. L’objectiu de tot plegat és posar la tecnologia a l’abast per tal que tothom qui ho desitgi s’hi pugui engrescar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari